A Felmentvoemlogoe projekt a Kelet-Európa Misszió gondozásában jelent meg. A Kelet-Európa Misszió egy nemzetközi és felekezetközi keresztény szeretetszolgálat, amely 1992 óta a Kárpát-medencében és a Balkánon végzi tevékenységét.

 

 

 EzAzANapLogo

  Együttműködő partnerünk az Ez Az A Nap! szervező iroda.

 Te is hozzájárulhatsz a Felmentve projekt működéséhez! A következő formákban támogathatod munkánkat:

weblogo
Oszd meg másokkal
oldalunkat és az itt látható filmeket közösségi portálokon, saját blogodban vagy weblapodon! A Felmentve oldalon publikált tartalmakat bárki, bárhol és bármikor szabadon felhasználhatja módosítás nélkül. Visszajelzéseket örömmel fogadunk!

Jelentkezz nálunk, ha úgy érzed olyan történeted van, melyet másokkal is szívesen megosztanál! Személyes sztoridat maximum 5 perc hosszúságban kamerával rögzítsd és küldd el az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnéd, hogy még több film készüljön, támogasd anyagilag is projektünket! Adományodat küldd el a Kelet-Európa Misszió 10200847-32413511 számlaszámára, a megjegyzés rovatba pedig írd a következőt: "Felmentve". Bővebb információ itt található.

Támogatásodat köszönjük!